textařské a redakční služby

Žraločky deklasovaly Panthers

26.03.2014 07:45

Jako se ve vyšších soutěžích již nyní hraje play-off, respektive play-out, tak i nám se pomalu, ale jistě blíží pár posledních zápasů této sezony.

Tentokrát jsme se v sobotu 22. března vydaly do sportovního centra Radlice, kde se hraje v nafukovacích halách. Po loňské zkušenosti, kdy venku mrzlo a teplota uvnitř nebyla o moc příjemnější, jsme děkovaly počasí, že je hezky. Těžko říct, jestli nám to až příliš neuškodilo.



Do prvního zápasu, který jsme hrály proti TBC Králův Dvůr, jsme jako obvykle nastupovaly v sestavě 8+1, i přesto jsme byly dost motivované. Utkání s tímto soupeřem je pro nás vždy důležité, neboť se stejně jako náš tým pohybuje v druhé části tabulky. Bohužel nám velké odhodlání evidentně neprospívá.

„V sobotu jsme jely do Radlic s jediným cílem – odvézt si šest bodů. Do prvního zápasů jsme proto nastoupily s velkým odhodláním a motivací obrat soupeře o tři body. Bohužel se nic nedařilo, chyběla nám koncentrace a klid v rozehrávce. Velmi jsme zmatkovaly a dělaly jednu chybu za druhou. Když jsme snížily na 1:2, cítily jsme naději zachránit zápas, ale přes všechnu snahu nám bohužel soupeřky nasázely další tři góly a tak zápas skončil prohrou,“ zhodnotila zápas jediná úspěšná střelkyně na naší straně Nikola Vokurková.

FBC Žraloci Příbram vs. TBC Králův Dvůr 1:5 (0:0, 0:2, 1:3)

Branky FBC Žraloci Příbram

1. třetina
---

2. třetina
---

3. třetina
Vokurková (bez asis.)

Příbram: Belková – Krátká, Novotná, Žaludová, Šenkýřová, Vokurková, Plevková, Hochová, Valková Trenér: Soukup

Čekala na nás dvouzápasová pauza, kdy jsme si musely vše vyříkat a jít s čistou hlavou do dalšího zápasu. „Po prvním zápase jsme byly dost skleslé a věděly jsme, že nám utekly tři důležité body. O pauze jsme si udělaly týmovou procházku, kde jsme se výborně uvolnily, panovala skvělá nálada,“ řekla Vokurková.

Bylo až neuvěřitelné, jaký tým nastoupil o dvě hodiny déle znovu na hřiště. Naprosto dokonale jsme se dokázaly oprostit od předchozího špatného výkonu. „Do zápasu proti FbC Panthers B jsme vešly v klidu. Bez zbytečných chyb jsme se dostaly na soupeřovu polovinu, na které jsme doslova úřadovaly my,“ tvrdí Vokurková.

Od úvodní buly nás totiž bylo plné hřiště. Oproti prvnímu zápasu byl znát obrovský rozdíl. Lépe jsme běhaly, vyhrávaly souboje, věřily si v situacích jeden na jednoho, střílely jsme z jakékoliv pozice, což přinášelo ovoce. Půl minuty před koncem první třetiny vstřelila první branku Barbora Valková, a to nám dodalo další energii. Když ve třetí minutě druhé části získaly soupeřky výhodu přesilové hry, kterou ale následně nedokázaly využít, opanovaly jsme zbytek zápasu my. Pantherkám jsme nasázely dalších sedm gólů! A protože nás vzadu jistila opět skvělá Veronika Hochová v brance, utkání vyznělo jasně pro nás.

Po zápase nás mrzelo jen to, že jsme nedokázaly uhrát pro sebe zápas proti Královu Dvoru. Určitě je to pro nás ale dobré ponaučení. Příští zápasy hrajeme 5. dubna v Kralupech nad Vltavou, kde budeme chtít rozhodně navázat na skvělý výkon z druhého sobotního zápasu!

FBC Žraloci Příbram vs. FbC Panthers B 8:0 (1:0, 3:0, 4:0)

Branky FBC Žraloci Příbram

1. třetina
Valková (bez asis.)

2. třetina
Vokurková (Valková)
Šenkýřová (Vokurková)
Šenkýřová (Žaludová)

3. třetina
Novotná (bez asis.)
Novotná (Belková)
Belková (trestné střílení)
Vokurková (Novotná)

Příbram: Hochová – Krátká, Novotná, Žaludová, Šenkýřová, Vokurková, Valková, Belková. Trenér: Soukup


Tip: Snímky najdete na našem FB profilu – www.facebook.com/pribramag
Lucie Novotná, FBC Žraloci Příbram



Diskusní téma: Žraločky deklasovaly Panthers

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.