textařské a redakční služby

Sražené dítě na přechodu v Příbrami utrpělo těžké zranění (FOTOGALERIE)

01.09.2014 11:20

Oslnění sluncem bylo prý důvodem nehody, která se stala dne 30. srpna dopoledne na silnici I/18 v katastru obce Višňová. Jednačtyřicetiletá řidička zastavila na stopce, rozhlédla se a následně vjela do křižovatky. Nevšimla si však auta jedoucí po hlavní komunikaci. Ke zranění osob nedošlo, vzniklá škoda byla stanovena na 75.000 korun.

Pro změnu déšť a mokrá vozovka byla důvodem jiné havárie. Ta se odehrála dne 27. srpna brzy ráno na silnici R/4 v katastru obce Voznice. Devětatřicetiletá motoristka dostala s vozem smyk, vyjela mimo vozovku, kde narazila do svahu a auto se poté převrátilo na střechu. Žena utrpěla lehké zranění. U vozidla značky Škoda Felicia následně policisté zjistili propadlou technickou prohlídku.

Zvíře zavinilo dne 25. srpna nehodu motocyklu. V nočních hodinách vběhla srna mezi obcemi Jesenice a Rudolec do jeho jízdní dráhy. Třiatřicetiletý motorkář skončil s lehkým zraněním v nemocnici a po ošetření byl propuštěn do domácího léčení. Hmotná škoda se vyšplhala na 60.000 korun.

Těžké zranění utrpělo dne 25. srpna navečer desetileté dítě, které přecházelo v Příbrami po přechodu. Chodce jdoucího z pravé strany komunikace přehlédla dvaapadesátiletá řidička. Zraněné dítě následně sanitka převezla do nemocnice v Příbrami.

Hrablo na sníh, které se uvolnilo z přívěsu nákladní soupravy projíždějící dne 24. srpna ráno na Milínsku, zavinilo havárii. Letící předmět ohrozil auto jedoucí za soupravou, jeho řidič se snažil ještě vyhnout střetu, a proto strhl řízení. Poté vyjel vlevo mimo vozovku, kde havaroval do silničního příkopu. Výše škody byla odhadnuta na 80.000 korun.


Redakční titulek.
Monika Schindlová, tisková mluvčí P ČR Příbram

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.