textařské a redakční služby

Zloději se činili: během pár měsíců vykradli čtyřicítku aut, obchodů, restaurací a benzinek na Příbramsku (FOTOGALERIE)

11.06.2014 11:11

Příbram (Příbramsko) - O víkendu bylo překvapeno osm zlodějů ve věku 21 až 50 let, včetně jedné ženy, která už pyká ve vězení za předchozí krádeže. Skupina totiž od listopadu loňského roku do současnosti provedla vloupání do přibližně 40 objektů, nyní je odhalila policie.



„Zaměřovali se většinou na vykrádání osobních a nákladních aut, na prodejny a chaty, ale vnikli i do garáží, sklepů, benzinek, restaurací. Kradli především cigarety, alkohol, nářadí, navigace, autorádia, jízdní kola, také lyže, drogistické zboží, oblečení,“ zjistil dnes server pribramag.cz od mluvčí příbramské policie Moniky Schindlové.

Pohybovali se po různých místech, především v Příbrami a okolí, na Sedlčansku, Dobříšsku, zavítali i na Berounsko či Karlovarsko.

„Během jednoho dne byli schopni vykrást i pět objektů. Celkem se způsobená škoda pohybuje kolem jednoho milionu korun,“ řekla Schindlová.  

V pondělí 9. června jim policisté sdělili obvinění z trestných činů krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci.

 

Tip: Snímky najdete na FB profilu - www.facebook.com/pribramag.

sdb

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.