textařské a redakční služby

Ženě darovala 200 korun na jídlo pro děti, a málem přišla o 7000 korun

07.03.2014 09:17

Kamýk nad Vltavou (Příbramsko) - Majitelka obchodu v Kamýku nad Vltavou se přesvědčila o tom, že ne každý dobrý skutek se vyplatí. „V úterý 4. března k ní do krámku přišla šestadvacetiletá žena s tím, že by potřebovala nějaké krabice pro potřeby stěhování. Dále ji požádala, zda by jí nepůjčila 200 korun na jídlo pro děti, protože nemá žádné prostředky. Poškozená jí nakonec finanční hotovost darovala,“ řekla pribramag.cz mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

Podezřelá žena si všimla, kam dotyčná peníze uložila, a následně využila příležitosti. Požádala ještě o jednu krabici a peněženku se 7000 korunami mezitím odcizila. „Na místě poté krabice zanechala ležet a utekla. Finanční hotovost vyndala, uschovala a ukradenou peněženku zahodila,“ dodala mluvčí.

Prodavačka si všimla, že jí chybí peníze, až když chtěla vrátit dalšímu zákazníkovi na útratu. Volala tísňovou linku 158, aby věc nahlásila. „Pachatelka byla vypátrána a ke krádeži se nakonec doznala. Policistům tvrdila, že dopředu nic neplánovala a šlo prý jen o zkratové jednání,“ dodala mluvčí. Nyní se bude zpovídat z přečinu krádeže.

red
 

comments powered by Disqus

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.