textařské a redakční služby

Začíná soutěž o zábradlí. Desítky metrů ploch k dispozici

19.01.2015 10:40

Příbramská radnice mění přístup ke svým reklamním plochám. Vyplývá to alespoň z posledního oznámení příspěvkové organizace Technické služby města Příbram, jež avizují výběrové řízení na pronájem zábradlí a oplocení ve městě.

Ve výběrovém řízení obstojí ten, kde nabídne nejvyšší cenu za pronájem dané reklamní plochy pro daný rok. Pronájem se bude uzavírat na tři roky.

Potenciální zájemci mohou podat své nabídky do pátku 6. února letošního roku, obálky se mají otevírat  v pondělí 9. února v kanceláři ředitele Technických služeb Příbram.

Pronajímat se budou plochy v ulici Kpt. Olesinského (zábradlí u autobusové zastávky), v Seifertově ulici (zábradlí u polikliniky Ravak od zastávky autobusu nahoru), v ulici U Nemocnice (zábradlí na křižovatce s Hradební), v ulici Čs. Armády (oplocení u výměníkové stanice u Alberta), v ulici Žežická (zábradlí u křížení s ulicí Politických vězňů), v ulici K Dolu Anna (zábradlí na křižovatce s Husovou), v ulici Karla Kryla (zábradlí u Hotelu Asie), v ulici Březnická (zábradlí u Q-klubu), v ulici Rovná (na křížovce s Drkolnovskou).

Ve hře je několik desítek metrů čtverečních lukrativních reklamních ploch, které doposud využívaly některé příbramské reklamní agentury.

sdb
 

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.