textařské a redakční služby

Za zpoždění na MŠ Klubíčko MTStav penalizován nebude

09.04.2014 11:03

Příbram (Příbramsko) - Někteří občané a rodiče, kteří vodí své děti do Mateřské školy Klubíčko v Příbrami, si stěžují na to, že oproti původně oznámenému plánu zde došlo ke zpoždění ukončení prací v řádu měsíců.



Kritika padá zejména na společnost MTStav, která v loňském výběrovém řízení získala zakázky na rekonstrukci větší části z „balíku“ školek, které šly do tendru.

Příbramská radnice ale MTStav nijak penalizovat nebude a zpoždění bere na sebe. „Společnost MTStav nikterak penalizována nebude, protože město Příbram přerušilo stavbu. Stalo se tak z toho důvodu, že povrch Conipur, který je pokládán na terasu, vyžaduje specifické klimatické podmínky (dlouhodobější teplotu nad 10 stupňů),“ sdělil na dotaz serveru pribramag.cz mluvčí příbramské radnice Ondřej Šlechtický.

Nový termín dokončení byl prodloužen na 31. května letošního roku. Usnesení bylo schváleno radou města.

Radnice už v minulosti posunula realizaci rekonstrukcí školek a tehdy to omlouvala byrokratickými důvody, které byly spojeny s rozhodnutím o dotaci. Namísto toho, aby se většina stavebních prací uskutečnila v průběhu letních prázdnin, dělo se tak v době, kdy již děti začaly školky navštěvovat. Některé z prací se z důvodu skluzu uskutečnily až v průběhu zimního období.

sdb



Diskusní téma: Za zpoždění na MŠ Klubíčko MTStav penalizován nebude

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.