textařské a redakční služby

Výběrové řízení: Za úklid chodníků před svými budovami bude město platit, TS nemají kapacitu

19.09.2014 06:54

Výběrové řízení. Příbramská radnice hledá firmu, která bude v Příbrami provádět úklid sněhu a náledí před některými budovami. Maximální finanční plnění zakázky je 130.000 korun bez DPH.

Zakázka se týká deseti lokalit v Příbrami a jde vesměs o chodníky, parkoviště nebo dvory přilehající k budovám Městského úřadu Příbram. Celkem je v tendru specifikováno 1842 metrů čtverečních plochy, které mají být uklízeny od 1. listopadu 2014 do 31. března 2015.

Příbram vypisuje výběrové řízení na úklid navzdory tomu, že disponuje svou příspěvkovou organizací Technické služby Příbram. „Na úklid chodníků ručně máme denně maximálně deset lidí, kteří rotují v jednotlivých blocích celého města,“ řekl pribramag.cz zástupce ředitele TS Libor Michvocík a dodal, že představy města jsou výrazně odlišné od možností organizace.

„Týká se to zejména zimní údržby, kdy nemůžeme upřednostnit okolí městského úřadu na úkor jiných, frekventovanějších chodníků v nejdůležitějším čase od 6.30 do 8.00. Nemáme na to kapacitu,“ dodal Michvocík.

Uchazeči o zakázku mohou podat nabídky do 30. září tohoto roku.

sdb

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.