textařské a redakční služby

Vážná nehoda na Strakonické, zasahovaly dva vrtulníky (AKTUALIZOVÁNO)

02.03.2014 14:10

Mýšlovice (Příbramsko) - K vážné dopravní nehodě došlo včera odpoledne na Příbramsku. Na odbočce ze silnice I/4 na Solenice se střetla tři osobní vozidla. Provoz byl nejdříve přerušen a následně řízen kyvadlově.

Na místě zasahovaly složky integrovaného záchranného systému i vrtulníky letecké záchranné služby.

„Sedmapadesátiletá řidička renaultu jela ve směru Strakonice – Praha, na rovném úseku se plně nevěnovala řízení a přejela do levého jízdního pruhu, kde se nejprve střetla levým bokem s citroenem a následně čelně s vozidlem značky Land Rover,“ popsala nehodu mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

Citroën byl po nárazu odražen mimo komunikaci, kdy se přetočil přes střechu a zůstal v konečném postavení na boku. „Motoristka, která nehodu zavinila, utrpěla zlomeninu žeber a pohmoždění kyčle, její nezletilé dítě bylo letecky transportováno s těžkým zraněním do Prahy,“ uvedla mluvčí. Čtyřicetiletá spolujedoucí z Land Roveru skončila s kontuzí břicha a hrudníku v příbramské nemocnici a další, o rok starší, cestující z tohoto vozu byla přepravena vrtulníkem s frakturou hlavy do nemocnice v Plzni.

„Hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 165.000 korun,“ dodala Schindlová.

sdb

comments powered by Disqus

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.