textařské a redakční služby

Vařeka: Nová místa na příbramském úřadu nejsou pro kamarádíčky (VÝZVA)

02.02.2015 17:23

Městský úřad Příbram v těchto dnech začal vyhlašovat řadu výběrových řízení na obsazení funkcí vedoucích odborů a vedoucích oddělení. Je samozřejmé, že současná opozice se bude snažit jakýmkoliv změnám pokud možno bránit. Již teď jsme dopředu obviňováni, že reorganizaci úřadu a příspěvkových organizací děláme jenom proto, abychom mohli na teplá místečka dosadit své kamarády. Musím přiznat, že hysterická kritika těch, kteří s každým novým dnem pociťují oslabování svých pozic, mne hřeje na duši.

Vyzývám zejména občany Příbrami, aby se nenechali otrávit zaručenými zprávami o tom, že o všech místech je již dávno rozhodnuto. Není to pravda. Byl bych sám proti sobě, kdybych připustil zaplevelení úřadu nevím koho kamarády.

Apeluji na všechny, kteří si na práci ve státní sféře pomýšlejí. Nebojte se zabojovat a přijďte se nám ukázat. Rozšířené výběrové komise budou zasedat tak dlouho a výběrová řízení se budou opakovat do té doby, než si budeme jisti, že jsme pro správnou volbu učinili maximum.

S mnohými z Vás uchazečů se doufám potkám osobně, a proto si dovoluji vás všechny pozdravit a dodat vám odvahu k Vašemu rozhodnutí. Na posilněnou si dovolím připomenout dobrou zásadu pokerového hráče. „Žádná hra není prohraná, dokud v ruce držíš poslední kartu“.

Redakční titulek. Obsah příspěvku nemusí vyjadřovat stanovisko redakce.
Jindřich Vařeka, starosta města Příbram

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.