textařské a redakční služby

Vácha, TOP 09: V Příbrami se musí začít hrát opět podle pravidel

08.09.2014 07:17

Komunální volby Příbram 2014. Příbramská TOP 09 odstartovala kampaň pro říjnové komunální volby. Její klíčové hleslo zní: Hrát podle pravidel. „Jedním ze základních problémů, který trápí Příbram, spočívá v tom, že se tu nerespektují etická, ale také často zákonná pravidla. Ta musí opět začít platit,“ říká lídr kandidátky Petr Vácha.

Podle Váchy si současné vedení radnice počíná netransparentně a utajuje před občany skutečný stav věcí.

„Postavili jsme kandidátku, která je plná osobností, jež mají vzdělávání, životní, pracovní i podnikatelské zkušenosti a především ochotu naplno se věnovat Příbrami. Řada lidí totiž nad Příbramí zlomila hůl a i když mají schopnosti, nechtějí se ve zdejším politickém prostředí pohybovat,“ vysvětluje Petr Stříbrnský, místopředseda středočeské krajské organizace TOP  09.

Jedním z hlavních problémů, kterému se chce Topka věnovat, jsou nezaměstnanost a podpora podnikatelské aktivity. „Vedení radnice musí dlouhodobě usilovat o navazování vztahů s potenciálními investory, současná praxe je projevem naprosté pasivity. Na webu města jsou kusé informace a jednou za rok si radnice zaplatí ratingovou analýzu, takto si nepředstavujeme podporu podnikatelům a jejich investičních záměrů,“ řekl Václav Švenda, kandidát TOP 09 do příbramského zastupitelstva, jenž bude v říjnových volbách zároveň usilovat o místo senátora za volební obvod Příbram.

Za další klíčovou prioritu si Topka vytknula „narušení letitého mocenského monopolu ČSSD, ODS a KSČM v příbramské politice, který blokuje další rozvoj města“.

Volby do příbramského zastupitelstva se uskuteční v pátek a v sobotu 10. a 11. října tohoto roku.

sdb

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.