textařské a redakční služby

V ulici K Drkolnovu mělo být už hotovo, místo toho se předělává

26.10.2014 09:08

Od konce srpna se rekonstruuje silnice v příbramské ulici K Drkolnovu. V těchto dnech by město už mělo zakázku přebírat, namísto toho se odstraňují nedostatky – například se upravují kanály nebo ostrůvek.

Zakázku získala na základě otevřeného výběrového řízení společnost Bögl a Krýsl. Na konci září letošního roku podepsalo město s touto firmou dodatek, který mění harmonogram prací. I v něm se ale termínem dokončení stavby stanovuje pátek 24. října 2014.

Podle vyjádření městského odboru silničního hospodářství a investic za chybné provedení některých stavebních úkonů odpovídá zhotovitel. Firma by tak měla nést náklady spojené s úpravou podle projektové dokumentace.

Firma Bögl a Krýsl získala v Příbrami ještě další zakázky na opravu silnic v souhrnné výši 30.661.400 korun (včetně DPH). Kromě ulici K Drkolnovu se jednalo o opravu části ulice Čs. Armády, Prokopské (resp. nyní Zdeňka Vojíře) a Riegerovy.

Firma Bögl a Krýsl předala do užívání silnici Čs. Armády rychleji, než jí stanovovala smlouva s městem. Podle předchozího vyjádření radnice je podobný postup dohodnut i v případě ulice Riegerova.

sdb

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.