textařské a redakční služby

V rámci česko-ruské výměny se studenti zdokonalovali v jazycích a navštívili významné památky (FOTOGALERIE)

14.07.2014 13:10

Česko-ruská spolupráce. Na konci června byla v domově mládeže Vyšší odborné školy a Střední odborné školy v Březnici zahájena první směna 8. Mezinárodní letní školy s výukou ruského a českého jazyka. Té se účastní mladí studenti ve věku od 14 do 20 let (14 studentů z Nižního Novgorodu a Moskvy a 18 studentů z České republiky).



„Ruská mládež se zde učí základy českého jazyka a studenti z různých míst České republiky se zdokonalují ve výuce jazyka ruského. Výuka trvá tři až šest hodin denně,“ vysvětlil Miroslav Černohorský, předseda Česko-ruské společnosti.

Studenti mohli navštívit také památky v Praze, Příbrami, Březnici nebo Písku.

V rámci programu proběhly různé kulturní a sportovní akce jako například prezentace Nižního Novgorodu či měst České republiky, ze kterých účastníci na tuto akci přijeli.

V pátek se uskutečnilo slavnostní ukončení první směny této školy, účastníkům byly předány osvědčení o absolvování výuky a byly vyhodnoceny sportovní a kulturní aktivity.

red

Fotogalerie: V rámci česko-ruské výměny se studenti zdokonalovali v jazycích a navštívili významné památky (FOTOGALERIE)

/album/fotogalerie-v-ramci-cesko-ruske-vymeny-se-studenti-zdokonalovali-v-jazycich-a-navstivili-vyznamne-pamatky-fotogalerie-/vyuka-ceskeho-jazyka-pro-rusy-jpg/
/album/fotogalerie-v-ramci-cesko-ruske-vymeny-se-studenti-zdokonalovali-v-jazycich-a-navstivili-vyznamne-pamatky-fotogalerie-/hrochuv-hradek-vylet-jpg/
/album/fotogalerie-v-ramci-cesko-ruske-vymeny-se-studenti-zdokonalovali-v-jazycich-a-navstivili-vyznamne-pamatky-fotogalerie-/pamatny-strom-svata-hora-jpg/
/album/fotogalerie-v-ramci-cesko-ruske-vymeny-se-studenti-zdokonalovali-v-jazycich-a-navstivili-vyznamne-pamatky-fotogalerie-/vlacek-v-pribrami-jpg/

Diskusní téma: V rámci česko-ruské výměny se studenti zdokonalovali v jazycích a navštívili významné památky (FOTOGALERIE)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.