textařské a redakční služby

V příbramské nemocnici přinášejí svůj pohled na železnici samotní železničáři

07.10.2014 16:02

Expozice v příbramské nemocnici. Od 7. října je v Galerii gaudii gratia příbramské nemocnice k vidění nová výstava pod názvem Setkání v čase a prostoru II.

Až do konce prosince zde budou vystaveny fotografie členů národní skupiny FOTO Zemského svazu FISAIC ČD. Mezinárodní federace pro kulturu a volný čas železničářů – FISAIC byla založena již v roce 1952, čeští železničáři jsou jejími členy od roku 1990.

Hlavím cílem této federace, která v současné době sdružuje 25 zemí Evropy, je organizace a kultivace zájmové činnosti železničářů ve volném čase. Čeští fotografové, kteří nyní vystavují v Oblastní nemocnici Příbram, se mohou pochlubit mnoha oceněními ze soutěží této mezinárodní federace i z dalších národních i mezinárodních fotografických soutěží a salonů.

Tématem příbramské výstavy je 175. výročí české železnice. Na fotografiích jsou proto záběry různých motivů železničního prostředí – vlaky, nádraží, „šrotiště“, očima jednotlivých osob – fotografů, kteří jsou zároveň profesně spojeni s provozem na železnici.

red

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.