textařské a redakční služby

V Příbrami přibyl/přibil pětitisící podpis pro Činoherní studio v Ústí (FOTOGALERIE)

19.02.2014 15:38

Příbram bila na poplach poprvé v pátek 14. února. Symbolicky před Divadlem Antonína Dvořáka v Příbrami. Během dvou hodin se podařilo pod petici České asociace profesionálních divadel na podporu Činoherního studia v Ústí nad Labem, které je v současné době pro nedostatek financí zavřeno, získat 107 podpisů.  

V úterý 18. února jsme akci zopakovali, tentokráte na náměstí T. G. Masaryka v Příbrami, kde se nám podařilo získat 54 podpisů. Z Příbrami tak pochází i 5000. signatář petice, která se šíří po celé České republice.

Jako příbramské organizátory nás těší zájem ze strany kolemjdoucích, často velmi dobře zorientovaných v dané kauze. Petice je zaštítěna hnutím Bijte na poplach, toto apolitické hnutí má za cíl poukazovat na zvůli všech těch, kteří místo toho, aby občany zastupovali, vystupují z pozice síly v jejich neprospěch.

Iniciátoři hnutí si uvědomili, že je potřeba jít do veřejného prostoru a probudit lidi k akci. Nástroj, kterým to učinit byl nasnadě, Činoherní studio má ve svém znaku kovadlinu, a proto se stala symbolem hnutí Bijte na poplach.

Bití na poplach bude v Příbrami pokračovat v pátek 21. února od 15.00 do 16.00 na náměstí 17. listopadu. Další informace můžete najít na webových stránkách iniciativy.


Snímky najdete na naše FB profilu: www.facebook.com/pribramag

Kamila Zelená, Tomáš Bílek (organizátoři Příbram)

Diskusní téma: V Příbrami přibyl/přibil pětitisící podpis pro Činoherní studio v Ústí (FOTOGALERIE)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.