textařské a redakční služby

V Příbrami je deset opravených silnic, do listopadu má být hotový most přes Litavku

11.04.2014 15:13

Příbram (Příbramsko) - V Příbrami se dnes uskutečnilo slavnostní ukončení rekonstrukce místních komunikací, na kterou město čerpalo dotace z Regionálního operačního programu. Celková cena stavebních prací byla 22,2 milionu korun.



Zrekonstruováno bylo 10 úseků místních komunikací. Na základě vyhodnocení stavu jednotlivých silnic ve městě byly vybrány pro opravy ulice: Profesora Pobudy, U Nádraží, Generála Tesaříka, části ulic Žežická, Karla Kryla, Seifertova, Politických vězňů, Edvarda Beneše, Osvobození a Československé armády.

Slavnostního otevření se vedle středočeského hejtmana zúčastnili také Václav Chytil, pověřený řízením ROP, starosta města Pavel Pikrt, místostarostové Ivan Šedivý a Václav Černý, radní Jiřina Kaiserová, Juraj Molnár a Martin Poulíček.

Po skončení akce podepsal Řihák s Pikrtem smlouvu o dílo na rekonstrukci mostu přes Litavku. Stavba by měla začít do konce dubna. Celková cena, která by měla být dokončena nejpozději do konce listopadu tohoto roku, činí 10,6 milionu korun.

red
 



Diskusní téma: V Příbrami je deset opravených silnic, do listopadu má být hotový most přes Litavku

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.