textařské a redakční služby

V pracovních skupinách pro strategické plánování se odehrály personální rošády

06.02.2014 11:32

Příbram (Příbramsko) - Server pribramag.cz již informoval o veřejném projednání ve věci zpracování strategického plánu rozvoje města na období 2014–2020 i o některých dílčích výsledcích studie, která v této souvislosti vznikla.

Před několika dny se odehrály výraznější změny v jednotlivých pracovních skupinách, které se strategickým plánováním zabývají. Skupiny byly jmenovány na konci listopadu loňského roku a nyní již došlo ke třem personálním změnám.

„Z pracovní skupiny A, která se zaměřuje na řízení a správu města, byla odvolána paní magistra Pavla Nováková, bývalá vedoucí odboru organizačního a vnitřních věcí. Ta k 31. prosinci loňského roku ukončila pracovní poměr na Městském úřadu Příbram a nahrazena byla Miloslavou Kuglerovou, která je dočasně pověřena vedením odboru organizačního a vnitřních věcí,“ sdělil dnes pribramag.cz starosta Pavel Pikrt.

V pracovní skupině B, která se zabývá technickou infrastrukturou, dopravou a životním prostředím, byl odvolán Libor Koráb coby zástupce Ředitelství silnic a dálnic. Toho nahradil Jiří Tomášek z téže instituce, ovšem z úseku výstavby. „Důvodem této výměny bylo Korábovo sdělení, že zaměření Provozního úseku ŘSD nemá s plánováním výstavby nových komunikací nic společného,“ uvedl Pikrt.

Z pracovní skupiny E se zaměřením na ekonomiku byla radou města odvolána Monika Škvor-Filipová coby zástupce odboru koncepce a rozvoje města, a to pro dlouhodobou nepřítomnost. „Do pracovní skupiny E nebyl navržen nový člen a konečný počet členů pracovní skupiny bude ponížen,“ dodal starosta.
 

comments powered by Disqus

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.