textařské a redakční služby

V nemocnici proběhne Kadeřábkův den, nově se budou předávat čestné medaile

30.05.2014 12:42

Příbram (Příbramsko) - Ve středu 4. června se v příbramské nemocnici uskuteční v pořadí pátý Kadeřábkův den. Jedná s o celodenní seminář, který organizuje interní oddělení, resp. jednotka intenzivní péče.



„K tradici Kadeřábkových dnů se nemocnice vrátila před pěti lety a nabídku přednášet svým kolegům a kolegyním využívají lékaři známých jmen z renomovaných pracovišť. Ne jinak tomu bude i letos, kdy do Příbrami přijede přednášet mimo jiné také profesor MUDr. Vladimír Beneš, DrSc. z Neurochirurgické kliniky ÚVN. Pozvání přijali i další známé lékařské osobnosti z interní kliniky při 2. Lékařské fakultě UK, z interní kliniky Všeobecné fakultní nemocnice, z IKEM a mnohých dalších,“ sdělil ředitel nemocnice Stanislav Holobrada.

Zajímavostí je také přednáška lékaře Štěpána Linakurau z pražského Protonového centra na téma Možnosti protonové terapie v léčbě endokrinních nádorů. Nemocnice v současnosti registruje více než 200 přihlášek.

Letos poprvé se budou předávat Čestné medaile Františka Kadeřábka, lékaře, prvního primáře interního oddělení v Příbrami, autora vzniku první interní jednotky intenzívní péče v širokém okolí a uznávané osobnosti laickou i odbornou veřejností.

red

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.