textařské a redakční služby

V neděli proběhne přejezd 66

15.04.2015 07:17

V neděli 19. dubna se koná tradiční přejezd silnice s číslem 66. Přijďte se podívat na krásná stará i moderní auta i motorky zaparkované na náměstí T. G. Masaryka v Příbrami. Trasa české Route 66 je dlouhá přibližně 20 kilometrů a vede z Příbrami do Milína a zpátky. „Všichni motorkáři i plechovkáři vám budou vděční za podporu podél této cesty. Pomozte vytvořit ojedinělou atmosféru plnou radosti, tolerance a svobody,“ zve na akci organizátor akce David Horák.

„Cílem akce je poukázat na společenský problém předobrazu divokého nezkrotného a leckdy zákony porušujícího motorkáře a předestřít jeho řešení. Řešením tohoto problému je společný přejezd po české silnici 66. Motorkáři společně s plechovkáři slavnostně zahájí motoristickou sezónu spanilou jízdou po silnici se shodným číslem s nejslavnější silnicí světa – U.S. Route 66. Tím společně médii živený stereotyp a klišé sami zboří,“ dodává organizátor akce Horák.

Program začíná na náměstí T. G. Masaryka v Příbrami od 10.00 a není bez zajímavosti, že po celou dobu konání akce pořadatelé slibují možnost užít si stylové občerstvení s nejlepšími burgery. Slavnostní zahájení akce bude v 11.00.

Pavlína Svobodová, tisková mluvčí města Příbram

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.