textařské a redakční služby

V Dobříši zmizel jednadevadesátiletý muž. Už jej hledalo 80 lidí a vrtulník

14.08.2014 09:30

Pátrání Příbramsko. Příbramští kriminalisté vyhlásili pátrání po muži z Dobříšska (Valter Zimmermann, narozen 30. 7. 1923, trvale bytem Šeříková 1262, Dobříš). „Dne 13. srpna odešel v jedenáct hodin dopoledne na svou pravidelnou procházku, zřejmě do nedalekého lesního prostoru mezi Dobříší a Voznicí. Pohřešovaný chodil do lesa jednou či dvakrát denně na trase Dobříš – Větrník – Voznice,“ sdělila dnes serveru pribramag.cz mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

V minulosti se vždy vrátil domů. Odešel bez dokladů, peněz a telefonu. Dotyčný užívá léky na vysoký tlak a na ředění krve.

„Oznámení o pohřešování jsme obdrželi v odpoledních hodinách. Následně byla zorganizována pátrací akce, které se zúčastnilo kolem 80 lidí z řad policistů, strážníků, hasičů, dobrovolníků a příbuzných pohřešovaného,“ řekla mluvčí.  Do pátrání byl nasazen i vrtulník. Akce byla přerušena ve dvě hodiny v noci a od dnešního rána opět pokračuje.

Muž je asi 180 centimetrů vysoký, štíhlé postavy, má krátké vlnité a prošedivělé vlasy, modré oči a nosí dioptrické brýle. Na sobě měl modrou bundu, černé tepláky a bílé botasky.

Informace k pohřešovanému můžete sdělit na tísňovou linku nebo na jakékoliv oddělení policie.

sdb

Fotogalerie: V Dobříši zmizel jednadevadesátiletý muž. Už jej hledalo 80 policistů a vrtulník

/album/fotogalerie-v-dobrisi-zmizel-jednadevadesatilety-muz-uz-jej-hledalo-80-policistu-a-vrtulnik/snimani-1-jpg1/

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.