textařské a redakční služby

Úřednici vyhrožoval politím kyselinou, do vězení prý chce

07.01.2015 10:12

Nedávno opustil zdi věznice a už se tam opět chystá. „Čtyřiašedesátiletý muž se v pondělí 5. ledna dopustil svým jednáním přečinu vyhrožování s cílem působit na úřední osobu. V dopoledních hodinách přišel na sociální odbor v Sedlčanech a požadoval po pracovnicích, aby mu sehnaly jiné ubytování, protože to předešlé je příliš drahé,“ popisovala začátek incidentu mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

Následně jim začal hrubě nadávat, vyhrožovat zabitím a politím kyselinou. Dokonce vzal do ruky židli a naznačoval, že ji po nich hodí. Při odchodu uchopil květináč stojící na parapetu a vhodil ho do prostor kanceláře, následně ještě kopal do vstupních dveří.

„Policistům poté tvrdil, že do vězení chce, protože se tam alespoň o něj postarají. Navíc prý nemá žádné finanční prostředky, bude se vyhýbat trestnímu řízení a bude páchat trestnou činnost,“ dodala mluvčí.

Ještě ten samý den mu kriminalisté sdělili obvinění a byl podán návrh na vzetí do vazby. Za uvedený čin mu hrozí až pět let pobytu za mřížemi.

red
 

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.