textařské a redakční služby

Únorové nehody na Příbramsku: čtyři těžce zranění, čtyři miliony škody (FOTOGALERIE)

03.03.2015 07:29

V únoru letošního roku řešili dopravní policisté na Příbramsku 77 dopravních nehod. Nestala se žádná smrtelná havárie, těžce zraněni byli čtyři lidé a 18 osob utrpělo lehká poranění.

Nejčastější příčinou nehod byl nesprávný způsob jízdy a následně přílišná rychlost, a to v 11 případech. U deseti havárií nedali motoristé přednost v jízdě. Dalších deset nehod způsobila zvěř. Na automobilech vznikla škoda ve výši téměř čtyř milionů korun.

Například poslední únorový den se v odpoledních hodinách stala vážná nehoda mezi obcí Liha a Dubenec. Pětadvacetiletý řidič octavie nerespektoval značku „Stůj, dej přednost v jízdě“ a vjel do křižovatky. Překřížil přitom jízdní dráhu vozu značky Seat Ibiza, který jel po hlavní komunikaci.

Po nárazu se toto vozidlo převrátilo na střechu do silničního příkopu. Druhý automobil skončil po nárazu do travnatého břehu na přilehlém poli. Těžké zranění utrpěla spolujezdkyně z octavie, řidička ze seatu vyvázla s lehkým poraněním. Obě zraněné ženy byly převezeny do příbramské nemocnice. Hmotná škoda byla odhadnuta na 100.000 korun.

red
 

Fotogalerie: Únorové nehody na Příbramsku: čtyři těžce zranění, čtyři miliony škody (FOTOGALERIE)

Tato fotogalerie je prázdná.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.