textařské a redakční služby

U pumpy v Rožmitálské v Příbrami usmrtil náklaďák dvaapadesátiletého řidiče

22.06.2014 08:46

Příbram (Příbramsko) - Dvaapadesátiletý řidič zemřel v pátek 20. června na benzinové stanici v Rožmitálské ulici v Příbrami.

„Muž si natankoval pohonné hmoty do svého osobního motorového vozidla. Standardním způsobem pokračoval jako všichni ostatní řidiči. Vozidlo nechal u stojanu a šel zaplatit k pokladně. Když vycházel z prodejny benzinové čerpací stanice, srazil jej šedesátiletý řidič nákladního vozidla, které stálo právě před prodejnou,“ popsala událost mluvčí Policie ČR Štěpánka Zatloukalová.



Na místo se záhy dostavili policisté příbramské hlídkové služby. „Jako první poskytli zraněnému muži první pomoc a snažili se jej zachránit,“ uvedla Zatloukalová. I přes vynaložené úsilí se nepodařilo muže zachránit.

Policie v současnosti vyhodnocuje záběry z kamerového systému a žádá veřejnost o pomoc.
 
„Na benzinových čerpacích stanicích je mnohdy velký pohyb osob a motorových vozidel. A to nejen na přilehlých parkovištích, ale také právě u stojanů s pohonnými hmotami a prostoru před restauracemi, bufety a jim přilehlém prostoru. S právě nastupujícím létem a blížícími se prázdninami se provoz  na našich silnicích zintenzivní a tím také v těchto místech. Proto žádáme řidiče a všechny, kteří se na benzinkách zastaví, aby dbali zvýšené opatrnosti,“ dodala Zatloukalová.

sdb

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.