textařské a redakční služby

Traktoru prý selhaly brzdy, škoda přesáhla milion korun (FOTOGALERIE)

15.06.2014 11:10

Příbram/Višňová/Luhy (Příbramsko) - Ve středu brzy ráno havaroval v Husově ulici v Příbrami dvaadvacetiletý cyklista. „Chtěl odbočit vlevo k zastávce MHD, nepřesvědčil se však, zda není předjížděn, a narazil do boku osobního vozidla,“ řekla serveru pribramag.cz mluvčí příbramské policie Monika Schindlová. Mladík upadl na vozovku a způsobil si lehké zranění, se kterým byl hospitalizován v příbramské nemocnici.



O den později došlo hned k několika nehodám, při jedné musel zasahovat vrtulník. Vážná nehoda se stala na silnici I/18 u obce Višňová. „Pětačtyřicetiletý řidič nákladního vozidla se před oborskými lesy zřejmě dostatečně nevěnoval řízení, najel na krajnici a poté sjel do silničního příkopu, kde narazil do dvou vzrostlých stromů,“ uvedla Schindlová. Řidič byl s vážnými zraněními přepraven do nemocnice v Praze, hmotná škoda byla vyčíslena na 150.000 korun.

Ve čtvrtek kolem třetí hodiny odpoledne havarovala třiadvacetiletá řidička v příbramské Milínské ulici. Narazila do zaparkovaného vozu, v čehož důsledku se její automobil převrátil na levý bok. Žena se lehce zranila, jako důvod nehody uvedla mikrospánek. Škoda překročila 50.000 korun.

Škoda přes milion korun vznikla při nehodě, která se stala po páté hodině večerní v katastru obce Pečice. „Devětadvacetiletý muž jedoucí v traktoru ve směru od obce Luhy na Milín chtěl před můstkem přes líšnický potok jízdní soupravu zastavit, ale prý mu selhaly brzdy,“ řekla Schindlová. Poté najel na krajnici, prorazil plot přiléhajícího pozemku a narazil do listnatého stromu. Ke zranění osob nedošlo.


Tip: Snímky najdete na našem FB profilu – www.facebook.com/pribramag.

sdb

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.