textařské a redakční služby

Titul mistryň republiky putuje opět do příbramského Oxygenu

09.10.2014 10:22

Necelý měsíc před mistrovstvím světa ve step aerobiku, které se letos koná v Praze, vyrazily závodní týmy Sportklubu Oxygen na závody mistrovství České republiky, které byly pro týmy takovou generální zkouškou. A nutno dodat, že si děvčata vedla velmi dobře. Každý z týmů si odvezl medaili. Juniorky zlatou, kadetky a seniorky stříbrnou.

Všichni podali naprosto perfektní výkony. Závodilo se tři dny v kuse, takže to bylo psychicky i fyzicky hodně náročné. V neděli proběhlo velké finále a atmosféra byla neskutečná. Jsem na všechny strašně moc hrdá.

MČR je pro tým hlavně kontrolním závodem, kde rozhodčí upozorní na případné chyby, které mohou před mistrovstvím světa doladit.

Určitě se musí udělat poslední úpravy v choreografiích, aby vše bylo dokonalé (úsměv) a tréninky budou probíhat již ve vrcholné formě. Toto období je pro dívky velmi náročné, takže držte palce, ať se jim daří jak v tréninku, tak následně na závodní ploše.

Sportovní klub Oxygen Příbram patří mezi nejúspěšnější týmy fitness step aerobiku nejen v České republice. Během své desetileté historie dokázal jeho seniorský tým ve step aerobiku získat čtyři zlaté medaile z mistrovství světa v řadě a to v letech 2009, 2010, 2011 a 2012.

Lucie Chlebnová, trenérka, členka seniorského týmu

Fotogalerie: Titul mistryň republiky putuje opět do příbramského Oxygenu

Tato fotogalerie je prázdná.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.