textařské a redakční služby

Technické služby se snaží předcházet stížnostem, detailně informují o své činnosti

09.01.2014 06:21

Příbram (Příbramsko) - Technické služby Příbram se často stávají terčem kritiky za nečinnost, údajnou nečinnost, nedostatečnou pohotovost nebo špatně odvedenou práci.

Týká se to zejména zimního období. Skutečností ale je, že tato příspěvková organizace patří mezi ty, jejichž činnost je zřizovatelem – městem Příbram – výrazně regulována. A to především prostřednictvím na několika let odsouhlaseného plánu údržby města.

Novinkou, kterou od podzimu Technické služby Příbram, provozují, je poměrně detailní veřejné informovaní o své činnosti. A to na denní bázi na svém webu.

Například za včerejšek Technické služby Příbram reportovaly: „Uklízíme Březohorský hřbitov, chodník v Husově ul., dvory mezi ulicemi 28. října a Kladenskou včetně exkrementů. Kácíme kaštan u brány hřbitova, javor na Rynečku (čp. 133), uschlou břízu a ořezání stínícího javoru v Legionářů. Odstrojíme, pořežeme, odvezeme vánoční strom z Václavského nám. Křoviny upravujeme ve Školní a Východním nám. Asfaltujeme výtluky v Kladenské, vyrábíme ze zbytků 10 stojánků na přechodné dopravní značení. Demontujeme vánoční výzdobu ze sloupů VO, stromů a budov. Odstraňujeme vánoční výzdobu a  zprůchodníme chodník kolem Židovského hřbitova.“

Občané tak mohou přímo v terénu sledovat činnost pracovníků Technických služeb Příbram, což mnohdy předchází praxi následných stížností.

Rozsahem takto podávaných informací o činnosti se Technické služby Příbram vymykají ze skupiny ostatních příspěvkových organizací zřizovaných městem Příbram.

Už v minulosti organizace pro veřejnost uvolnila internetovou aplikaci, prostřednictvím níž lze sledovat pohyb techniky zejména v zimním období.
 

Diskusní téma: Technické služby se snaží předcházet stížnostem, detailně informují o své činnosti

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.