textařské a redakční služby

Stalking: Neunesl rozchody, vyhrožoval současné i bývalým přítelkyním

23.09.2014 07:03

Kriminalita v Příbrami. Do vazební věznice putoval v sobotu 20. září šestadvacetiletý muž z Příbrami. Kriminalisté mu sdělili obvinění z přečinu porušování domovní svobody, nebezpečné pronásledování a nebezpečné vyhrožování.

„Od začátku srpna, kdy se s ním rozešla jeho o šest let mladší partnerka, ji neustále, opakovaně kontaktoval prostřednictvím sms zpráv a volání v jakoukoli denní či noční dobu. Snažil se s ní také spojit prostřednictvím sociální sítě, několika uživatelům této sítě dokonce zaslal jejich intimní fotografie. Vyhrožoval jí fyzickou likvidací, vulgárně ji urážel a citově ji vydíral, například sebevraždou,“ sdělila serveru pribramag.cz mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

Na začátku září vnikl na pozemek domu, kde dívka bydlí a ve čtvrtek 18. září za ní přišel do práce, místo nechtěl opustit a opět jí vyhrožoval zabitím. „Již v minulosti se dotyčný obdobného jednání dopustil na svých dvou bývalých přítelkyních. Nyní mu hrozí až tříletý pobyt za mřížemi,“ doplnila Schindlová.

sdb

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.