textařské a redakční služby

Sláva starým retardérům ve Školní (GLOSA)

18.03.2014 08:16

V loňském roce se ve Školní ulici rekonstruovaly dva retardéry, které byly ve stavu, který z nich činil gigaretardéry.

Vzhledem k tomu, že zde nebylo obtížné utrhnout kus podvozku, řidiči zpomalovali na podstatně nižší než dopravními značkami určenou třicetikilometrovou rychlost.



Dnes ovšem v úseku zpomalují jen ortodoxní ctitelé dopravních předpisů (odhadem 20 procent), řidiči, kteří to tu neznají nebo si ještě nezvykli na nový stav zpomalovačů (20 %), ale ostatní se přes ně přenesou rychlostí podstatně vyšší než povolenou. Všichni dodržují rychlost pouze před osmou ranní, kdy zde hlídkují městští strážníci.

Je paradoxní, že člověk se musí těšit opět na ty rozflákané zpomalovače, které nervovaly každého řidiče, jenž zde musel projet častěji než jednou denně.

sdb



Diskusní téma: Sláva starým retardérům ve Školní (GLOSA)

Datum: 19.03.2014

Vložil: Vlado Srnka

Titulek: retardéry

Zajímavý je také retardér v Mariánské ulici u Simony. Ten když přejedete 80 km,tak vůbec nevíte,že tam nějaký byl. Je to menší rána,než jízda někde ve městě. Nechápu,jak někdo může takový zmetek zkolaudovat. Kdyby tam nic nebylo,bylo by to lepší. Co můžeme chtít od Strabagu.

Datum: 18.03.2014

Vložil: Pavel

Titulek: Nebezpečné parkování

Policie by zde měla řešit především nebezpečné stání před přechodem (na jednom z přechodů dokonce na chodníku), které nesplňuje normu 5m od přechodu a díky němuž nejsou malé děti vidět !!!

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.