textařské a redakční služby

Šance: Zatím jsme se od TOP 09 a ANO moc nedozvěděli. Ale chceme spolupracovat (NÁZOR)

29.10.2014 18:29

Volební uskupení Šance pro Příbram bude v novém pětadvacetičlenném městském zastupitelstvu působit samostatně jako svébytný subjekt. Se svými třemi mandáty se bude snažit získávat podporu od ostatních zastupitelů pro naplňování volebního programu, který vytvořilo ve spolupráci s Příbramskými. Zůstává i u svého původního ústředního sloganu Vrátíme městu úsměv.
Ten se ale může vrátit jedině s řešením každodenních problémů obyvatel města, jako jsou vysoká nezaměstnanost, nespravedlivé rozdělování peněz města na podporu sportu, kultury i spolkové činnosti nebo zanedbaná infrastruktura pro aktivní trávení volného času. Mezi naše priority patří výrazné oživení společenského i kulturního života ve městě a podpora školství.

Šance pro Příbram bude ve městě i v městském zastupitelstvu spolupracovat s každým, kdo bude mít chuť a potřebu prosazovat její volební program, který je zveřejněný na webu. Nové vládní strany v Příbrami, ANO a TOP 09, chtějí být nositeli změny v atmosféře ve městě, což samozřejmě vítáme.

Uvidíme, co konkrétního si pod tím představují. Zatím jsme se toho moc od nich nedozvěděli. Pan Vařeka ale po volbách uvedl, že cíle a program ANO se s devadesáti procent shoduje s námi. To dává pozitivní perspektivu. Uvidíme, jak bude vypadat programové prohlášení nového vedení města.

Šance pro Příbram chce být i nadále velmi aktivní v komunikaci s obyvateli města, a to nejen přes své tradiční informační kanály – webové stránky a facebookový profil – ale i formou setkávání v ulicích Příbrami, v kavárnách a hospůdkách.

Redakční titulek. Obsah příspěvku nemusí vyjadřovat stanovisko redakce.
Vladimír Král, Šance pro Příbram

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.