textařské a redakční služby

Rouček si přijel do Příbrami pro podporu, od strany ji nemá

20.05.2014 15:42

Příbram (Příbramsko) - V rámci svého turné před volbami do Evropského parlamentu přijel do Příbrami současný europoslanec Libor Rouček. Jeho největší snahou je získat preferenční hlasy, protože sociální demokraté jej umístili až na nevolitelné deváté místo.



„Nedodržela se kritéria, která si ČSSD předem stanovila, jako je například vzdělání, jazykové znalosti, politická zkušenost, zkušenost s EU a morální kredit. Pro mě je to ale minulost, i když se mě na to lidé na ulici stále ptají. Musím se tak nyní soustředit, abych získal co největší počet preferenčních hlasů a z devátého místa se posunul na přední,“ uvedl už dříve Rouček.

V Příbrami jej přivítal příbramský starosta Pavel Pikrt (ČSSD). Dále se sešel s ředitelem Sportovních zařízení města Příbram Jiřím Holobradou a měla proběhnout také schůzka s ředitelem příbramské nemocnice Stanislavem Holobradou. Ten byl ovšem na operačním sále, a proto jej zastoupil zástupce ředitele pro zdravotní péči Petr Polouček. Rouček navštívil i příbramskou pečovatelskou službu a krátce hovořil s klienty.

sdb

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.