textařské a redakční služby

Řihák ani Šedivý nemají uši ani oči?! (NÁZOR)

27.02.2014 08:48

Výsledek kontroverzního prodeje I. polikliniky a jeho prošetření od orgánů činným v trestním řízení, které by po odchodu Mašanky z policie mohly dojít k jinému závěru než „trestuhodný“, s velkou důvěrou očekávají všichni kritici kontroverzního prodeje.

Josef Řihák i Ivan Šedivý nemají uši ani oči?! Řihák tvrdí, že rozhodovalo městské zastupitelstvo, mohla být navržena jiná cena. Když se podívám na video (ZDE a ZDE), tak se mi i po dvou letech zvedá krevní tlak.  

Zastupitelé z řad ČSSD a ODS se chovali jako stádo ovcí! Námitka Petra Kareše, že by budova přinášela v budoucnu finanční prostředky do městské kasy. Jan Cikler vysvětloval majetkové vztahy společnosti Triticum. Proč snižovali nájem, když byli lékaři ochotni platit vyšší? A ještě do městské kasy?

K diskuzi se přihlásil Jindřich Vařeka, majitel firmy Ravak, který se o budovu ucházel. Šedivý prohlásil, že řádně ukončil diskuzi. Jaká souhra spolustraníků ČSSD a ODS? Chování stáda ovcí. Pouze jeden zastupitel uvedl, že Vařeku viděl, jak se hlásí o slovo! Místo toho jsme jen slyšeli: Nejsme na pavlači, poté také dostanete slovo, hlásá Šedivý. Na otázky už nikdy nikdo neodpověděl.

Snad závěrem chci dodat: „Chovejte se slušně“, řekl Šedivý. Ale z vás si rozhodně příklad brát nebudu!


Obsah příspěvku nemusí vyjadřovat stanovisko redakce Pribramag.cz.
Patricie Holasová
členka občanského sdružení Podněty.cz pro Středočeský kraj

comments powered by Disqus

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.