textařské a redakční služby

Putování (nejen) za folklórem s cimbálovkou Grajcar

29.01.2014 10:47

Cimbálová muzika Grajcar hraje lidové písně, stejně jako hity populární hudby. Muzika vznikla v roce 2000 a za svou existenci již odehrála stovky vystoupení nejrůznějšího charakteru. V roce 2004 muzika navázala spolupráci s populárním zpěvákem Petrem Bende, se kterým každoročně koncertuje nejen na vánočním turné, ale i na mnoha jiných vystoupeních po celý rok.

Cimbálová muzika Grajcar vydala v roce 2007 své debutové album Zahrajme si, které obsahuje oblíbené lidové písně. O dva roky později se podílela na live CD/DVD z vánočního turné Petra Bende a v roce 2011 vydala své druhé CD s názvem Cimballitica, ve kterém dokazuje, že cimbálová muzika dokáže zahrát i hity jiných žánrů (např. Bohemian Rhapsody, Nothing Else Matters, Once upon a Time on the West, ETA)

Pokud chcete zažít příjemný večer s moravskými lidovkami, krásnými vyšívanými kroji, třeba si i zazpívat, přijďte 1. března 2014 do příbramského divadla, kde začíná neobyčejný koncert v 18.00. A dojde i na překvapení závěrem koncertu. Vstupenky jsou k dispozici na prodejních místech příbramského divadla. Koncert je zařazen do cyklu Příbramské hudební večery.

ave
 

Diskusní téma: Putování (nejen) za folklórem s cimbálovkou Grajcar

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.