textařské a redakční služby

Pronikne chlor z příbramského bazénu až na zastupitelstvo?

07.12.2013 15:33

Příbramské zastupitelstvo (sejde se v pondělí 9. prosince) možná projedná to, o čem se v posledních týdnech hovoří v souvislosti s příbramským bazénem. Několik dětí zde mělo dýchací potíže poté, co se na plaveckém bazénu objevilo více chlóru, než je přípustné.

Zastupitel Petr Kareš se v této souvislosti obrátil na příbramského starostu Pavla Pikrta s žádostí o zařazení tohoto bodu na program jednání.

Zde si můžete přečíst výzvu příbramského zastupitele:
„Pane starosto. Vzhledem k událostem, ke kterým došlo v minulých týdnech na plaveckém bazénu, vzhledem k požadavku rodičů dětí, které byly neodpovídajícími hodnotami PH a chlóru poškozeni, vzhledem k četným dotazům dalších občanů Příbrami, vás žádám o zařazení bodu na nejbližší jednání ZM, který se bude situací a událostmi v plaveckém bazénu zabývat.

Věřím tomu, že je v silách všech vašich podřízených zaměstnanců a zodpovědného místostarosty kompletní materiál k události a celkovému stavu plaveckého bazénu připravit. V opačném případě vám podám informace já a předpokládám i zástupci rodičů, kteří žádají ZM o projednání celé záležitosti. Žádost dávám na vědomí i ostatním kolegům zastupitelům.“

sdb

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.