textařské a redakční služby

Prokopská pouť zastaví dopravu na Březových Horách, výluky bude mít i MHD

25.06.2014 12:55

Příbram (Příbramsko) - Z důvodu konání 25. Prokopské pouti, kterou pořádá Spolek Prokop Příbram, budou uzavřeny místní komunikace na Březových Horách.

Náměstí J. A. Alise bude pro dopravu uzavřeno v úseku mezi ulicemi Husova a K Dolu Marie, a to od 2. července (12.00) do 6. července (20.00).



S omezením provozu počítejte také v ulici Mariánská v úseku mezi výjezdem od hotelu Minerál a ZŠ, ulici K Dolu Marie v úseku mezi ulicemi Kladenská a náměstí J. A. Alise, ulici Prokopská v úseku mezi ulicemi U Prokopa a náměstím J. A. Alise. Vše  termínu 5. července (6.00) až 6. července (20.00).

Autobusy městské hromadné dopravy linky 5A nebudou obsluhovat zastávku „Příbram, Břez. Hory, nám. J. A. Alise“ v ul. K Dolu Marie, nejbližší autobusová zastávka bude „Příbram, Břez. Hory, rozc. Zdaboř“.

Linky 10A a 10B nezajedou obousměrně do zastávek „Příbram, Břez. Hory, Mariánská“ a „Příbram, Břez. Hory, nám. J. A. Alise“. Náhradní autobusová zastávka bude „Příbram, sídl. Politických vězňů“, respektive „Příbram, Břez. Hory, rozc. Zdaboř“.

Program Prokopské pouti je k dispozici ZDE.

sdb

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.