textařské a redakční služby

Proběhlo první jednání mezi ANO a TOP 09. Debatovalo se o fungování radnice

13.10.2014 21:47

Povolební vyjednávání. Před několika okamžiky skončila první oficiální schůzka hnutí ANO a TOP 09 v Příbrami. Obě politická uskupení jsou potenciálními členy koalice, která by mohla v následujících čtyřech letech vést příbramskou radnici.

Schůzka trvala přibližně dvě hodiny a z obou stran se jí účastnili čtyři vyjednávači. Setkání mělo spíše diskusní charakter a obě strany si vyměnily názory na dosavadní fungování radnice a diskutovaly o tom, co by se mělo změnit.

TOP 09 i ANO si vzájemně sdělily, že se považují za hlavní partnery pro vyjednávání o možné budoucí koalici. Nicméně žádný hmatatelný verdikt o spolupráci zatím nepadl.

Obě uskupení se mají sejít opět ve středu, mezitím proběhnou interní schůzky. ANO i TOP 09 mají mandát od nejvyššího vedení jednat o koalici na příbramské radnici.

Ve volbách zvítězilo ANO, které získalo 10 mandátů. TOP 09 si oproti předchozímu volebnímu období polepšila o jeden mandát a bude mít čtyři zastupitele. Příbramské zastupitelstvo sestává z celkem 25 zastupitelů.

sdb

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.