textařské a redakční služby

Pro motorkáře u Kamýku letěl vrtulník (FOTOGALERIE)

13.10.2014 14:40

V neděli 12. října došlo ke třem nehodám se zraněním. První se stala v ranních hodinách v katastru obce Dobříš. Jednatřicetiletý řidič jedoucí v chevroletu dostal v zatáčce smyk, poté přejel mimo komunikaci, kde se převrátil na bok a postupně narazil do tří náletových dřevin. Motorista se prý údajně vyhýbal lesní zvěři. Muž utrpěl lehké zranění. Hmotná škoda byla vyčíslena na 80.000 korun.

Kolem třetí hodiny odpolední se odehrála vážná havárie v katastru obce Kamýk nad Vltavou. Pětatřicetiletý motorkář v ostré zatáčce přejel do levé poloviny vozovky, kde zachytil o protijedoucí auto a tělem narazil do jeho čelního skla. Na místě zasahoval i vrtulník a zraněného muže přepravil do nemocnice v Praze.

Poslední nehoda se stala navečer v obci Rožmitál pod Třemšínem. Šestačtyřicetiletá řidička Renaultu Megane nerespektovala dopravní značku „Stůj, dej přednost v jízdě“ a vjela do křižovatky. Následně se střetla s oplem, který jel po hlavní, a ten poté ještě narazil do oplocení domu. Jeho osmatřicetiletá řidička a její nezletilé dítě utrpěli lehké zranění. Vzniklá škoda činí 50.000 korun.

Snímky najdete na facebook.com/pribramag.

red

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.