textařské a redakční služby

Přívalové deště: Voda komplikuje dopravu, dvě nehody na R4 (AKTUALIZOVÁNO)

28.05.2014 07:54

Příbram (Příbramsko) - Na Příbramsku od včerejška vydatně prší. V současnosti jsou hlášeny komplikace na některých silnicích. Týkají se především okolí Kamýku nad Vltavou.

Bahno na vozovce hlásí na silnici 102 při průjezdu obcí v délce 2,2 kilometru. Místy došlo k sesuvu půdy, na silnici jsou i velké kameny, což komplikuje průjezd. Situace je hlášena od dnešní noci a předběžně potrvá do zítřejšího brzkého rána.

Dočasně uzavřena je komunikace mezi obcemi Kamýk nad Vltavou a Velká. Jde o úsek přibližně 1,5 kilometru a z důvodu záplavy je silnice uzavřena předběžně do zítřejšího rána.

Na silnici 114 u obce Nový Knín ve směru na Korkyni došlo k dopravní nehodě. Od rána zde odstraňují následky srážky dvou vozidel, jedno z nich skončilo v příkopu. Na silnici se vylily provozní kapaliny a může dojít ke smyku.

Od 7.30 probíhají záchranné a vyprošťovací práce na rychlostní silnici R4. Na trase Skalka – Praha u obce Dlouhá Lhota došlo k nehodě, jízdní pruh je uzavřen. Havárie osobního vozu se neobešla bez zranění.

Několik minut nato byla hlášena dopravní nehoda v přibližně stejném úseku a směru, jen blíže k sjezdu na R4 od Příbrami. Havárie osobního vozu je bez zranění.

sdb
 

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.