textařské a redakční služby

Příbramská radnice zve občany k prohlídce

29.10.2015 09:09

Zajímá vás, co se děje na radnici? Chtěli byste položit své otázky přímo vedoucím představitelům Příbrami? Jste zvědaví na názory vedení ohledně dalšího směřování města a výhledu do budoucna? Chcete se zúčastnit oficiální tiskové konference s novináři? Pokud ano, přijďte se 4. listopadu podívat do budovy městského úřadu v Tyršově ulici č.p. 108. Starosta a místostarostové budou pro všechny zájemce připraveni v době od 14.00 do 17.00

„Komunikace představitelů města s občany je nejen velmi důležitá, ale i velmi podnětná. Otevíráme tedy dveře našich kanceláří a jsme připraveni zodpovědět dotazy případných návštěvníků,“ zve na den otevřených dveří starosta města Příbrami Jindřich Vařeka s tím, že vedení radnice jde s otevřeností ještě dále: od 16 hodin se uskuteční radniční tisková konference pro novináře, oproti běžné praxi však proběhne za účasti veřejnosti.  

„Pokud tedy občany zajímá, jak to chodí na našich tiskových konferencích, mohou to zjistit právě 4. listopadu,“ přibližuje starosta zajímavou příležitost k návštěvě radnice a dodává, že vedení města Příbrami také zrekapituluje prvních 12 měsíců svého působení na úřadě.

Program:
od 14.00 a 15.00: prohlídka kanceláří starosty a místostarostů (sraz ve vestibulu hlavní budovy).
16.00: tisková konference, tentokrát i pro veřejnost (velká zasedací místnost městského úřadu, Tyršova ulice 108, II. patro).

 

redaktor Příbram

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.