textařské a redakční služby

Příbramská policie pátrá po dvou mužích

14.01.2015 10:22

Příbramští kriminalisté pátrají po šestadvacetiletém cizinci (Piotr Adam Marcinkiewicz). Hledaný je polské národnosti ,  je mu 26 let a trvale žije v Bohutíně (část Havírna).

Na jmenovaného vydal Okresní soud v Příbrami příkaz k zatčení, neboť muž je stíhaný pro skutek kvalifikovaný jako přečin krádeže. K pátrání po něm se připojilo Oddělení železniční policie a doprovodu vlaků Ostrava. Hledaný se v Polské republice dlouhodobě nezdržuje, podle šetření by se měl již šest let pohybovat po území České republiky. V místě trvalého pobytu v ČR se ale také nezdržuje.

Dotyčný ví, že je hledanou osobou, před policií se však skrývá, aby se vyhnul trestnímu stíhání, mění své telefonní kontakty. Jedná se o osobu bez stálého přístřeší, která využívá příležitostné práce a ubytování. Je možné, že se pokusí změnit svůj vzhled.

Popis osoby: střední 165–175 centimetrů vysoké postavy, hnědé oči, hnědé krátké vlasy.

Příbramští policisté dále pátrají po pětačtyřicetiletém muži jménem Alois Roch (narozen 3. května 1969, trvale bytem Bohutín – Vysoká Pec).

Okresní soud v Jablonci nad Nisou na něj vydal dne 12. 11. 2014 příkaz k zatčení, protože je stíhán pro přečin krádeže. Dále po pobytu jmenovaného pátrají kriminalisté z Liberce.

I tento muž ví, že je v celostátním pátrání a záměrně se před orgány činnými v trestním řízení skrývá.

Popis osoby: střední 175–180 centimetrů vysoké postavy, hnědé oči, husté obočí, hnědočerné vlasy, většinou vyholené.

Veškeré poznatky k hledaným osobám je možné sdělit na kterékoliv oddělení Policie České republiky, na bezplatnou linku 158 nebo přímo příbramským kriminalistům na telefon 974 879 313 nebo 601 323 231.

red

Fotogalerie: Příbramská policie pátrá po dvou mužích

Tato fotogalerie je prázdná.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.