textařské a redakční služby

Příbram si zprivatizovali a přivlastnili členové ČSSD, ODS a KSČM (NÁZOR)

04.09.2014 15:45

Netradiční způsob tvorby volebního programu zvolilo volební uskupení Šance pro Příbram. Jeho návrh vyvěsilo na svých webových stránkách a vyzvalo obyvatele města, aby k němu posílali náměty a připomínky. Diskusi k volebnímu programu chce uzavřít na konci měsíce září. Potom dokončí jeho finální verzi. Šanci pro Příbram tvoří nestraníci a nezávislí. Ve městě chce provést radikální změnu a vrátit do jeho ulic úsměv.

Příbram si poněkud zprivatizovali a přivlastnili členové politických stran – zejména ČSSD, ODS a KSČM. Městu to vůbec nesvědčí. My to chceme změnit a vrátit Příbram jeho obyvatelům. Proto také tvoříme volební program s Příbramáky. Udělali jsme kvalitní základ a nyní ho dáváme k diskusi. Chceme město měnit společně s obyvateli, kteří v něm žijí, a nikoliv bez nich.

Návrh volebního programu rozdělila Šance pro Příbram do deseti kapitol, které nazvala podle obsahu například Šance pro příbramskou radnici, Šance pro příbramskou pokladnu, Šance pro příbramskou bezpečnost nebo Šance pro příbramské školáky. Chceme mimo jiné zřídit funkci městského ombudsmana, který by dokázal okamžitě zorientovat obyvatele při řešení jejich problémů a v kontaktu s úřady.

Důraz klademe na rozšíření městské zeleně a kvalitní péči o ni. Za obzvláště „silné“ kapitoly pak považujeme oblast školství, bezpečnosti, podpory podnikatelů a s tím související řešení problému nezaměstnanosti i výrazné zkvalitnění hospodaření města. Chceme, aby se správa města vrátila zpět do rukou jeho obyvatel, aby mohli ovlivňovat jeho rozvoj, aktivní řešení svých ožehavých problémů a aby společně s námi vrátili do jeho ulic dobrou náladu a úsměv.

Šance pro Příbram vznikla původně jako občanská iniciativa v reakci na nedobrý stav města a ponurou atmosféru, která v něm již delší dobu převažuje. Nechceme už na radnici neschopné politiky, kteří tam jsou příliš dlouho a myslí již pouze na prospěch svůj a svých kamarádů a spolustraníků.


Redakční titulek. Obsah příspěvku nemusí vyjadřovat stanovisko redakce.
Vladimír Král, lídry kandidátky Šance pro Příbram

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.