textařské a redakční služby

Příbram se pokusí o český rekord. Je k tomu potřeba aspoň 100 košťat na náměstí 17. listopadu

25.09.2014 06:19

O nový český rekord v počtu košťat donesených v určitou dobu na jedno místo se ve středu 8. října 2014 pokusí obyvatelé Příbrami. Stane se tak při přehlídce zdejších amatérských muzikantů na náměstí  17. listopadu. Akci pořádá autor článku ve spolupráci s Agenturou Dobrý den. Pokud se podaří rekordu dosáhnout, zapíše se s ním Příbram do České knihy rekordů.

„Hudební přehlídka amatérských muzikantů i pokus o český rekord mají především přispět k dobré náladě ve městě. Ta je už delší dobu poněkud v ústraní. A probíhající předvolební kampaň většiny politických stran tu atmosféru ještě spíše zhoršuje. Košťata, která budou mít při pokusu o rekord hlavní roli, by tak mohla symbolizovat i přání obyvatel města, aby už konečně v Příbrami zavládl pořádek a dobrá nálada.

K získání českého rekordu pro Příbram je potřeba, aby se košťat nashromáždilo v době mezi 16. a 17. hodinou alespoň 100 kusů. Čím více jich bude, tím ale lépe. Ztíží se tak případná snaha jiných měst o překonání tohoto rekordu.

Každý člověk bez rozdílu věku se ale může na místě zaregistrovat pouze s jedním koštětem, a to právě v průběhu uvedené jedné hodiny. Košťata mohou mít jakákoliv. Na závěr, po vyhlášení výsledku pokusu o rekord, se bude někdy kolem 17.15 dělat hromadná fotografie. Každý pak dostane drobný dárek. Program na náměstí potrvá do 18.00.

Jan Kotrč

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.