textařské a redakční služby

Příbram prodá nebytové prostory na 17. listopadu

06.01.2014 14:45

Příbramská radnice chce prodat nebytové prostory na náměstí 17. listopadu. Konkrétně se jedná o provozovnu textilní galanterie v č. p. 292.

Prodej proběhne v následujících týdnech a bude schválen zastupitelstvem. „Z tohoto důvodu je v současné době na úřední desce zveřejněn záměr prodeje obálkovou metodou,“ řekl dnes pribramag.cz mluvčí příbramské radnice Ondřej Šlechtický.

Minimální cena je stanovena na 931.200 korun a kauce odpovídá desetině této hodnoty. Podat nabídky lze do 28. ledna tohoto roku.

Podle dnešního sdělení radnice pro pribramag.cz jde o nebytové prostory, které byly schváleny zastupitelstvem města k převodu už v roce 2010. Nájemnice tehdy neměla zájem o převod nebytových prostor, a proto se tento objekt neprodával. V roce 2012 byl na základě dohody mezi městem a nájemnicí ukončen nájemní poměr.

Vlna prodeje nebytových prostor vzbudila velké vášně mezi obyvateli a stala se tématem politické rozepře. Koalice uváděla, že vlastnictví nebytových prostor se nevyplácí, opozice namítala, že jde o majetek města, která skýtá příjmy do budoucna.

Diskusní téma: Příbram prodá nebytové prostory na 17. listopadu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.