textařské a redakční služby

Příbram dostala dotaci, která pomůže zlepšení sociálně právní ochrany dětí

01.03.2014 14:21

Příbram (Příbramsko) - Příbram obdržela ze strany ministerstva práce a sociálních věcí rozhodnutí o poskytnutí dotace na projekt zvýšení kvality poskytování sociálně právní ochrany dětí ve správním obvodu Příbram.

Dotace na projekt byla schválena v Operačním programu Lidské zdroje a zaměstnanost. Celkový rozpočet projektu je bezmála dva a půl milionu korun a výše dotace je 100%.

Účelem dotace je nastavení systematické práce v orgánu sociálně-právní ochrany dětí (OSPOD) a aktivit s tím souvisejících, tzn. aktivity spojené se systémem, zavádění nových metod, jejich pilotní ověřování v praxi a vyhodnocování.

„Předmětem projektu je především nastavení systematické práce orgánu sociálně-právní ochrany dětí, posílení pracovního týmu přijetím dvou nových pracovníků, jednoho kurátora a jednoho terénního pracovníka, vytvoření podstránky na webu města a vytvoření metodiky OSPOD,“ vysvětlil starosta Příbrami Pavel Pikrt.

Dále je zahrnut další profesní rozvoj všech zaměstnanců OSPOD (vzdělávací kurzy, nákup literatury, workshop) a také supervize. Termín realizace projektu je od února 2014 do května roku 2015.

red

Diskusní téma: Příbram dostala dotaci, která pomůže zlepšení sociálně právní ochrany dětí

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.