textařské a redakční služby

Poulíček versus Srnka: Moudrý vyvrací, nemoudrý napadá (NÁZOR)

08.01.2014 14:34

Otiskujeme další příspěvek k polemice mezi Martinem Poulíčkem a Vladimírem Srnkou. Starší příspěvky naleznete v archivu na tomto serveru.

Člověk moudrý, nesouhlasí-li a chce-li se k něčemu vyjádřit, vyvrací nebo rozporuje vyjádřené myšlenky a názory. Kdo napadá osobu, která vyjádří/napíše své názory, stává se nemoudrým a urážkami oponenta vlastně přesvědčuje především sám sebe o „své pravdě“.

Radní Poulíček je politik a napadá občana pana Srnku. Politik Poulíček říká nepravdu o tom, že pan Srnka byl členem politické strany SNK-ED a říká nepravdu o tom, že je pan Srnka členem politické strany Věci veřejné.

Pan Srnka se možná v nějakých detailech mýlí, ale mýlí se sám za sebe. Pan Poulíček jako politik říká nepravdy za svou politickou stranu, v tomto případě za ČSSD, v jeho případě i za Radu města Příbram.

Politik by též měl být schopen rozlišit rozdíl mezi členy politických stran a sympatizanty stran. Přeji městu Příbram v roce 2014 mnohem víc občanů zajímajících se o vše kolem sebe a nebojících se vyjádřit svůj názor.


Obsah příspěvku nemusí vyjadřovat stanovisko redakce. Redakční titulek a perex.

Marta Frýbertová, Klub Věci veřejné Příbram

Diskusní téma: Poulíček versus Srnka: Moudrý vyvrací, nemoudrý napadá (NÁZOR)

Datum: 10.01.2014

Vložil: Pavel

Titulek: Omyl M. Frýbertové

Politik je ten, kdo má mj. jakousi politickou minulost (říká se tomu také 'kariéra'); nikoliv ten, kdo je apendixem politika (tomu se říka 'konjukturalizmus').

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.