textařské a redakční služby

Polovina července se na příbramských silnicích nesla v duchu těžkých zranění

23.07.2014 10:35

Dopravní nehody Příbramsko. Od 17. do 22. července došlo na příbramských silnicích k šesti nehodám, při nichž se zranilo hned několik osob, ve čtyřech případech pak vážně.



„Dne 22. července v odpoledních hodinách došlo k nehodě na takzvané hájecké křižovatce. Osmapadesátiletá žena při přejíždění hlavní silnice I/4 nedala přednost v jízdě felicii a těžce zranila šestačtyřicetiletého řidiče, lehce jeho spolujezdce,“ sdělila dnes serveru pribramag.cz mluvčí příbramské policie Monika Schindlová. Na místě zasahovala letecká záchranná služba.

Den předtím, 21. července krátce před polednem, havaroval v katastru obce Pečice sedmačtyřicetiletý cizinec, také nedal přednost v jízdě. „On a jeho spolujezdec vyvázli s lehkým poraněním, vážné utrpěla sedmatřicetiletá spolujezdkyně z druhého automobilu,“ dodala mluvčí.

Ten samý den ve večerních hodinách se odehrála havárie na silici I/4 v katastru obce Dlouhá Lhota. Sedmadvacetiletá řidička dostala na mokré vozovce smyk, narazila do svodidel a automobil zůstal v protisměru na střeše. Motoristku sanitka převezla s lehkým zraněním do příbramské nemocnice.

Na silnici I/18 v katastru obce Dubno se stala v sobotu 19. července nehoda motocyklu BMW. „Pětadvacetiletá motorkářka najela prý na nějaký předmět nacházející se na okraji vozovky a následně sjela do příkopu. Dopravní karambol skončil jejím lehkým zraněním a škodou ve výši 52.000 korun,“ uvedla policejní mluvčí. Další těžké zranění utrpěl třiapadesátiletý  cyklista, který v pátek odpoledne vjel v Příbrami v Žežické ulici do stromu.

Vrtulník přilétl dne 17. července pro devětadvacetiletou řidičku. V katastru obce Obory z dosud nezjištěných příčin narazila do vzrostlého stromu. V poničeného auta ji museli vyprostit hasiči pomocí speciální techniky. S těžkým zraněním byla přepravena do nemocnice v Praze.
 

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.