textařské a redakční služby

Policisté o prázdninách zajišťují různé akce

31.07.2014 18:20

Policie na Příbramsku. Policisté během letních prázdnin zajišťují veřejný pořádek při různých akcích s účastí většího počtu osob. O uplynulém víkendu se konala hudební produkce – Electronic Festival v Dlouhé Lhotě, které se účastnilo přes 600 lidí, a alternativní festival v Novém Kníně – Open Space Picnic, kde bylo kolem 3000 návštěvníků.

V souvislosti s tím proběhly dopravní kontroly. Policisté v sobotu nachytali dva opilé řidiče a jednoho, sedmadvacetiletého motoristu, pod vlivem kokainu. Ten navíc vjel do zákazu vjezdu. V neděli hlídky zastavily celkem 13 řidičů pod vlivem, ve většině případů alkoholu, dva usedli za volant po požití amfetaminu či marihuany.

Nejvyšší naměřenou hodnotu alkoholu, a to 1,5 promile, měla v dopoledních hodinách sedmadvacetiletá žena, strážci zákona ji kontrolovali v Novém Kníně.

V sobotu se konalo v Příbrami rizikové fotbalové utkání mezi Příbramí a Plzní, na které přišlo téměř 5000 diváků, z toho 700 fanoušků hostů. Na akci dohlíželo kolem 150 policistů, vše proběhlo v poklidu a bez narušení veřejného pořádku. Ve městě byla ve večerních hodinách zastavena při silniční kontrole čtyřiatřicetiletá motoristka, která měla pozitivní test na drogy.

O nadcházejícím víkendu bude probíhat High jump v Hřiměždicích, kde se předpokládá účast několika tisíc lidí. I tuto akci budou policisté zajišťovat tak, aby nebyl narušen veřejný pořádek a provoz na pozemních komunikacích.

Monika Schindlová, mluvčí PČR

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.