textařské a redakční služby

Policie hledá Sáru Mikanovou ze Žežic

24.11.2014 12:55

Pátrání na Příbramsku. Příbramští kriminalisté pátrají po čtrnáctileté Sáře Mikanové (nar. 22. 6. 2000), která žije trvale v Žežicích. Od 21. listopadu je po této dívce vedeno pátrání. „Jmenovaná toho dne v ranních hodinách odešla z místa trvalého pobytu do školy, kde byla po celou dobu výuky. Domů se ale nevrátila,“ řekla mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

V minulosti byla již pohřešována. O tom, že je po její osobě vyhlášeno pátrání, ví, záměrně se však skrývá. Je možné, že se pokusí změnit svůj vzhled.

Hledaná dívka je střední 15 centimetrů vysoké postavy, má modré oči a hnědé vlasy s melírem česané dozadu. Při odchodu měla na sobě modrý svetr, bílou podzimní bundu s modrými květy, tmavé kalhoty a černé šněrovací kotníčkové boty se zlatým zipem. U sebe měla také tmavě modrý batoh značky Nike a stejně barevnou kabelku.

"Veškeré poznatky k pohřešované osobě je možné sdělit na kterékoliv oddělení Policie České republiky, na bezplatnou linku 158 nebo přímo příbramským kriminalistům," dodala mluvčí policie.
 

Fotogalerie: Policie hledá Sáru Mikanovou ze Žežic

Tato fotogalerie je prázdná.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.