textařské a redakční služby

Pokerové turnaje vydával za vzdělávací akce

21.09.2014 10:17

Podvod s pokerem. O tom, že lidé vymyslí leccos, jen aby získali peníze navíc, svědčí nedávný případ z Příbrami. Třicetiletý muž organizoval pokerové turnaje, za které inkasoval peníze, ale vydával je za vzdělávací kurzy.

Na jaře letošního roku provozoval, organizoval a propagoval v jedné příbramské herně soukromé pokerové turnaje, a to bez řádného oprávnění a povolení. Informace o turnajích prezentoval na webových stránkách a na vývěsce umístněné na vstupních dveřích do provozovny. Účastníky turnajů registroval na vypsané turnaje, které pořádal až třikrát týdně s tím, že se jedná o vzdělávací kurz.

Zájemci museli uhradit členský poplatek a poplatek za kurz ve výši několika set korun. Výhry vyplácel formou bonusových poukázek, které bylo možné uplatnit při dalších „kurzech“.

„Výuka v oblasti karetních her může být pouze pro studijní účely bez možnosti reálných vkladů, sázek či výher. Za výše uvedený trestný čin nyní dotyčnému hrozí až tříleté vězení,“ dodala příbramská policejní mluvčí Monika Schindlová.  

red

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.