textařské a redakční služby

Po výtržnosti se svými kumpány napadla žena tři policisty

19.02.2014 07:51

Příbram (Příbramsko) - V pondělí 17. února zahájili příbramští kriminalisté trestní stíhání čtyřiadvacetileté ženy. Čelí obvinění z přečinu násilí proti úřední osobě a výtržnictví. Nyní jí hrozí až čtyřleté vězení.

„Dotyčná napadla dne 16. února v nočních hodinách policisty, kteří prováděli v ulici S. K. Neumanna v Příbrami zákrok proti výtržníkům. Snažila se hlídce zabránit v zadržení svého kamaráda,“ řekla mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

Jednoho policistu kopla do kyčle a následně na něj dvakrát plivla, vše doplnila vulgárními nadávkami. Druhý policista chtěl po ní prokázání totožnosti, což odmítla. „Nejdříve strážce zákona chtěla udeřit kabelkou a následně mu dala ránu otevřenou dlaní do hlavy. Žena byla poté zadržena a spoutána,“ sdělila Schindlová.

Ani při převozu na služebnu nechtěla zanechat svého agresivního chování. Opakovaně bouchala loktem do okénka služebního vozidla. Eskortující policistku kopla do hrudníku a rovněž po ní plivla.

Tomuto incidentu předcházelo poškození tří dopravních značek a osmi automobilů, u kterých obviněná spolu s dvěma muži ukopala zrcátka. „Celkem vandalové při svém řádění způsobili škodu ve výši 40.000 korun,“ řekla mluvčí.

sdb

Diskusní téma: Po výtržnosti se svými kumpány napadla žena tři policisty

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.