textařské a redakční služby

Po případu v Klášterci nad Ohří i příbramská policie zintenzivnila výkon služby

01.10.2014 11:20

Nedávná tragická smrt malé školačky v Klášterci nad Ohří vyděsila rodiče po celé republice. Děti byly nejen svými rodiči, ale i učiteli ve školách, znovu poučeni, jak se mají chovat při kontaktu s neznámou osobu. Rodiče i děti si nyní více všímají svého okolí a hlásí podezřelé chování. U škol policisté jak v uniformách, tak i v civilním oblečení, zesílili výkon služby

Na Příbramsku jsme přijali dvě oznámení, která se týkala dětí. První bylo ze Sedlčanska, kdy se pokusil neznámý muž navázat kontakt s dívenkou, oslovil ji, krátce s ní komunikoval a následně odešel. Případem jsme se zabývali a prověřili veškeré získané informace, ke spáchání přestupku či dokonce trestného činu ale nedošlo.

Další dívenka viděla v Příbrami muže, který se měl na veřejnosti obnažovat. Nejedná se o první případ tohoto exhibicionisty, obdrželi jsme i jiná oznámení. V dané lokalitě jsme okamžitě zintenzivnili výkon služby, na kterém spolupracujeme i s městskou policií.

Již máme k dispozici informace, které by mohly vést k dopadení pachatele. Svým jednáním se muž dopouští přečinu výtržnictví. Pokud by občané měli další informace k tomuto případu, mohou se obrátit na bezplatnou linku 158. Situaci nepodceňujeme, zabýváme se každým podnětem, který je nám oznámen.

Monika Schindlová, mluvčí PČR

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.