textařské a redakční služby

Petice Březohorských se dostala až na kraj

27.03.2014 14:44

Příbram (Příbramsko) - V současné době začaly přípravné práce na 1. a 2. etapě výstavby jihovýchodního obchvatu města Příbrami. Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) nechává zpracovat projektovou dokumentaci k územnímu řízení pro 1. etapu příbramského obchvatu, do které se zapracují všechny požadavky, které byly na tuto stavbu vzneseny. Probíhá také obnova EIA. Dnes o tom po jednání s ŘSD informoval krajský úřad.



„Zabývali jsme se také peticí obyvatel Březových Hor, kteří si oprávněně stěžují na neúnosnou dopravní zátěž a z ní vyplývající hluk v Rožmitálské ulici. Tuto petici projedná v nejbližší době zastupitelstvo města Příbrami,“ uvedl hejtman Josef Řihák. Pak mají petici řešit kompetentní orgány.

Pověřený ředitel ŘSD Jiří Mayer informoval o projektech, které chce správce státních komunikací ve středních Čechách zahájit v letošním roce. ŘSD letos vypíše tendr na zhotovení pokračování rychlostní silnice I/4 Strakonické v úseku od křižovatky Skalka k budoucímu mimoúrovňovému křížení u obce Háje.“

„Pokud vše půjde hladce, výstavba této důležité komunikace by mohla začít ještě letos. A v neposlední řadě chystá ŘSD opravu silnice I/66 v Příbrami od náměstí T. G. Masaryka ke křižovatce s ulicí Riegrovou,“ uvedl Řihák.

red



Diskusní téma: Petice Březohorských se dostala až na kraj

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Kontakt

Stanislav Břeň - Příbram ag. Příbram + 420 606 293 764

Newsletter Příbram ag.

Přihlaste se k odběru novinek:

Zpravodajství

Nebyly nalezeny žádné záznamy.